KEDVENC KIEGÉSZÍTŐIM TÉLRE

Az idei december szerencsére nem volt túl hideg, de hamarosan beköszönt a január és vele együtt a hőmérő higanyszála is lejjebb kúszik. Ezzel együtt pedig mindenki igyekszik még melegebben öltözni, előkerülnek a vastag, kötött pulóverek, kesztyűk, sálak és sapkák. Ilyenkor télen jóformán csak a színekkel és a kiegészítőkkel tudunk variálni, hogy egy kicsit feldobjuk stílusunkat. Ezekkel a kiegészítőkkel a legzordabb napokon sem fogunk fázni.



SAPKA

 A bojtos sapkák egy ideje újra reneszánszukat élik sokak örömére, ami nem meglepő hiszen szinte mindenkinek jól állnak ezek az aranyos sapik.


H&M 2900 Ft
 
Aki télen is szeret egy kicsit színesebben öltözködni, annak jó választás lehet ez a kék alapon színes, hímzett darab. 

ZARA 2995 Ft





KÖRSÁL

A kötött körsálakban az a legjobb, hogy csak belebújunk, nem kell ide-oda rendezgetni, nem csúszkál és biztosan a nyakunk körül marad.



RESERVED 3900 Ft


H&M 3990 Ft

MANGO 3995 Ft



TÚLMÉRETEZETT KENDŐ/SÁL


Télen nagyon könnyen feldobhatjuk kabátunkat egy oversized kendővelKabát alá vagy pulcsi fölé vállunkra is teríthetjük, így akár poncsóként is megállja a helyét.

MANGO 5995 Ft

ZARA 4995 Ft

MANGO 4995 Ft
 

KESZTYŰ

Kesztyűből én inkább a műbőr darabokat szeretem, mert ezeken biztos nem fúj át a hideg szél, ami a kötötteknél sajnos gyakran előfordul.

MANGO 4495 Ft

MANGO 5995 Ft

RESERVED 3900 Ft





 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése