MOYRA 955 FABIENNE GEL LOOK KÖRÖMLAKK

A Moyra lakkokat régebben is nagyon szerettem, mert olcsó, rengeteg színárnyalatban kapható és minőségben is tud annyit nyújtani, mint egy drágább termék. Tavaszra szerettem volna egy visszafogott, hétköznapokon is jól viselhető pasztelles árnyalatot, így végül a 955-ös Fabienne árnyalatra esett a választásom.


A csomagolása a már megszokott 12 ml-es átlátszó üveg szürke kupakkal. A lakk ecsete hosszúkás, lapított, aminek köszönhetően nagyon könnyen el lehet oszlatni a lakkot a körmökön és a körmök szélét is jól el lehet érni, ami nekem általában gondot szokott okozni festésnél, mivel eléggé keskeny körmeim vannak. A legtöbb körömlakk ecset vagy túl vékony vagy pedig annyira tömör, hogy nem férek hozzá a körmeim széléhez.



Ez a szín egy nagyon halvány lilás, rózsaszínes árnyalat. A lakk állaga kissé híg, ami ennél a gél hatású lakknál egyáltalán nem hátrány. Én jobban szeretek inkább több vékony réteget  felvinni a körmömre, mint egy vastagot, így sokkal tartósabb is. A hígabb állagának köszönhetően könnyebben terül a körmökön. A  pigmentáltsága nagyon jó, az első réteg kicsit csíkos, de mint minden lakkot ezt is két rétegben ajánlott felvinni. A végeredmény tökéletes.


Fedőlakkal nálam 3-4 napot is kibír kopás nélkül. A Moyra ismét meggyőzött, hogy olcsón is (400 Ft) lehet minőségi és szép lakkot találni. Aki olcsó, de mégis jó minőségű, viszonylag tartós körömlakkot szeretne, annak bátran ajánlom a Moyra lakkokat.

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése