HALLOWEEN-I ÖTLETEK

Bár hazánkban nem hagyomány  a Halloween-t ünnepelni, mégis egyre jobban elterjed ez az angolszász  ünnep nálunk is. Sok ház kertjében, ablakában látni ilyenkor különféle Halloween-i dekorációkat és többen tartanak Halloween partykat is, emiatt úgy gondoltam  összeszedek pár  ötletet, mert szerintem nagyon jól mutatnak a lakásban vagy a kertben. Igyekeztem olyan dekorációkat összegyűjteni, amik könnyen, gyorsan elkészíthetőek és olcsón megvalósíthatók.


Néhány fekete kartonpapírból kivágott cicafej és egy fényfüzér igazi Halloween-i hangulatot varázsol a szobába.
A hagyományos vicsorgó, faragott töklámpások helyett készíthetünk  tetszőleges lyukakat a tökökre, így ezzel a módszerrel akár üzenhetünk is a hozzánk érkező vendégeknek.






Nekem a legjobban az üvegből készíthető dekorációk tetszenek. Mindenkinél van otthon pár üres üveg, amit csak ide-oda rakosgat, addig amíg végül ki nem dobja őket. Ez egy jó módja lehet az újrahasznosításuknak, hiszen az üvegre festett minta tetszés szerint is variálható, így nem csak Halloween-i dekoráció készíthető belőlük.

Pár narancssárga lufi és egy alkoholos filc kell ehhez az egyszerű, de nagyszerű dekorációhoz.






Egy Halloween partyról sem hiányozhat a sütemény és a nassolni való. Ezek a jópofa és könnyen elkészíthető sütik elég energiát adnak egész este.












CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése