NÖVÉNYI KOZMETIKUMOK - YVES ROCHER







Manapság a kozmetikumok terén is egyre nagyobb figyelmet kapnak a bio és természetes növényi alapanyagokból készült termékek. Mostanában én is egyre többször vásárolok ilyen alapanyagú kozmetikumokat. Az Yves Rocher márkáról sok blogon olvastam, ezért én is kipróbáltam tőlük pár terméket. 


Bourbon vaníliás testápoló



Termékleírás:

A hidratáló bársonyos testápoló minden nap az igazi élvezet pillanatát kínálja.
Könnyed, bio Bourbon vaníliával gazdagított állaga gyorsan beszívódik, és a bőrt egészen bársonyossá és illatossá teszi.
A bársonyos, hidratáló testápoló a biomezőgazdaságból származó Bourbon vanília, a biomezőgazdaságból származó karitévaj és aloe vera zselé, és az édesmandula-olaj, a növényi glicerin minden természetes jótéteményével halmozza el Önt. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelve.
Előnye: nem zsíros állaga lehetővé teszi, hogy azonnal felöltözzön.

A termékleírás teljesen megegyezik a tapasztalataimmal. Nagyon kellemes illata van, nem az a megszokott tömény erős vanília illat. Külön pozitív, hogy  nem marad  zsíros réteg a bőrömön a felkenés után, hanem szinte azonnal beszívódik. Az illata 1-2 órán keresztül érezhető. Valóban jól hidratál, de akinek nagyon száraz bőre van annak lehet, hogy ez a testápoló kevés lesz. Ami nekem kicsit fura, hogy a kupakja nem pattintós, hanem csavaros, így kicsit nehezen adagolható úgyhogy legközelebb veszek mellé egy adagolót is.


Dúsító sampon



Termékleírás:

A dús és könnyű hajért. A bio mezőgazdaságból származó mályvával gazdagított samponnak köszönhetően haja visszanyeri tartását, dús és fényes lesz, mégsem nehezül el. Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel.98 %-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Növényi eredetű összetevők: bio mályva-kivonat, növényi lemosó alap. Oszlasson el nagyjából diónyi adag sampont benedvesített haján, majd bő vízzel öblítse le!

Ennek a terméknek is nagyon kellemes illata van. Ez a sampon sem egy csoda, de jobb mint az eddig próbált samponjaim voltak. Szárítás után a dúsító hatása tényleg érezhető, emellett jól tisztít és sokáig frissen mosott érzést nyújt.

Dezodor

 

Termékleírás:

 

A dezodor laoszi lótuszvirág vizet tartalmaz. Alkohol és parabénmentes.
Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen. Ne használja a szőrtelenítést követő 24 órában. Ha bőrirritációt érzékel, azonnal hagyja abba a termék használatát!

Kellemes, púderes illata van, nem hagy foltot a ruhán. Jól dezodorál. Egyetlen hátránya, hogy nehezen szárad, viszont nagy pozitívum, hogy nincs benne alkohol és parabén.

Ápoló ajakbalzsam - Eper

 

Termékleírás: 

 A napsütés melege és az érett eper íze puhává és enyhén árnyalttá varázsolja ajkait. 

Nagyon hasonló a Labello epres ajakbalzsamhoz. Ad egy enyhe pirosas, de nem feltűnő, természetes színt. Jól hidratál és kellemes illata van.  

 

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel. A minőséget, a csomagolást, a hatékonyságot és az ár/érték arányt tekintve is kimagasló.




















CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése