BEST OF ADVENTI SZÉPSÉG KALENDÁRIUMOK

A karácsony még kicsit odébb van,  azonban az adventi időszak  nemsokára elkezdődik. Néhány  kozmetikai cég, ennek tekintetében évről-évre megalkotja a saját kis adventi kalendáriumát, mely minden nap egy-egy különböző kencével lepi meg a hölgyeket. Összeválogattam a kedvenceimet.


Elsőként itt van személyes kedvencem a L'OCCITANE-től, amely egy új limitált kiadású adventi kalendáriumot alkotott meg. A kalendárium   finom illatú kézkrémeket, színes matricákat, tusfürdőket, körömreszelőt, sampont vagy más váratlan ajándékokat rejt. A kalendárium összesen 17 terméket és 7 különleges apróságot tartalmaz.




L'OCCITANE



A  The Body Shop kalendáriumai, szintén 24 kozmetikumot kínálnak. A zöld csomagolású a "normál" a piros pedig az úgynevezett prémium kiadás.


The Body Shop


Az AVON csini körömlakk kalendáriuma nagyon ötletesre sikerült. Nálunk ebben a formában sajnos nem lesz kapható, de külön-külön megvásárolhatók a lakkok.


AVON



Körömlakk mániás lévén ez a Ciaté körömlakkokat tartalmazó doboz nekem maga a mennyország. A doboz szebbnél szebb natúr és  csodás színes lakkot rejt. A Ciaté kalendárium interneten megvásárolható.
Ciaté


Természetes, házi készítésű kozmetikai termékek iránt rajongók figyelem! A Lush létrehozott egy naptárt, melyet a legnépszerűbb fürdőtermékeikből válogattak össze karácsonyra. A doboz 12 csodás fürdőterméket rejt.


Lush



Ha egy kedves barátnőnknek, ismerősünknek az adventi időszakra esik például a születésnapja, csodás ajándék lehet és a beauty kalendáriumnak biztosan mindenki örül. De természetesen  magunkat is meglephetjük.




CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése