NÖVÉNYI KOZMETIKUMOK - YVES ROCHER II.

Az Yves Rocher kozmetikumokkal barátkozom mostanában és az eddigi tapasztalataim nagyon jók voltak. A legutóbbi Yves Rocher termékekről szóló bejegyzés után nézelődtem a honlapjukon és találtam egy-két terméket, amit most megosztok Veletek is, hátha valaki másnak is kedve támad vásárolni belőlük.


  


Plaisirs Nature Ínyenc csomag: Málna, Aranyalma,  Vanília 50 ml

 

Termékleírás:

Málna: 

Ez a biomezőgazdaságból származó málnával gazdagított hab- és tusfürdő könnyed és lágy habbá alakul át.
Igazi, gyümölcsösen édes, ínyenc élvezet pillanata , ami a jó közérzet remek burkát kínálja Önnek..

A Framboise hab- és tusfürdő a biomezőgazdaságból származó málna, a bio-hamamelisz víz, a növényi glicerin és egy növényi eredetű lemosó alap minden természetes jótéteményével halmozza el Önt.
A bőrre nézve pH-semleges, és biológiailag lebomló összetételű.
Előnye: Nagyon gyengéd összetétele nem szárítja ki a bőrét.
 
Vanília:

A Vanille hab- és tusfürdő könnyed és lágy habbá alakul át. Az igazi ínyenc élvezet pillanata, ami a jó közérzet remek burkát kínálja Önnek.

A Vanille hab- és tusfürdő a biomezőgazdaságból származó Bourbon vanília, a bio-hamamelisz víz, a növényi glicerin és egy növényi eredetű lemosó alap minden természetes jótéteményével halmozza el Önt.

Aranyalma: 

Ínycsiklandó almaillat, ellenállhatatlan vaníliás illatjegyekkel megbolondítva.

A bio-mezőgazdaságból származó Hamamélisz vízben gazdag, vaníliás illatjegyekkel megbolondított ínycsiklandó alma illatú tusfürdő gyengéden tisztítja, és finoman illatozóvá varázsolja bőrét.

Mindhárom mini tusfürdőt most kedvezményesen lehet beszerezni kizárólag online. A tusfürdők illata nagyon kellemes. Az almástól kicsit tartottam, hogy olyan igazi tömény, édes, cukrozott karácsonyi alma illata lesz, de szerencsére inkább visszafogott kicsit savanykás, friss almaillata van. Sajnos csak limitált kiadású, pedig én még akár nyáron is el tudnám ezt az illatot képzelni. A tusfürdők mindegyike nagyon jól hidratál és valóban nem szárítanak.


 

Sejtregeneráló nappali krém

 

 
Termékleírás:

A 4. generációs növényi őssejtek akár 6 nap alatt serkentik a bőrsejtek megújulását.

-Védi és megújítja a bőrsejteket.
-Smítja a markáns és az apróbb ráncokat.
-Feszesebb bőr, tömörebb, fiatalosabb bőrszerkezet.
-Tökéletesen hidratált, egészségtől ragyogó bőr.

Az eredmény: napról napra látványosan fiatalosabb bőr.

Ezt a ránctalanító krémet  magamtól nem vettem volna meg, de ajándékba járt a rendelésemhez, így muszáj volt kipróbálnom. Szerencsére az én bőröm nem hajlamos a ráncosodásra (még), de a szemem alatt már nekem is van egy-két apróbb ránc, amit ez a krém - nem túlzok - a harmadik nap  megszüntetett. Ami a legjobb benne, hogy nem zsíros, nem okoz pattanásokat, nem fénylik tőle az arcom és mégis jól hidratál egész nap.

Természetes pirosító - Teint Clair Rosé




 Termékleírás:

Könnyű, finom és áttetsző púder.
Variálható szín, mely gyönyörűen kiemeli az arccsontot és a vonásokat. Élettel teli, mégis természetes hatású arcszín.
A Természetes pirosító jótékony hatásait a rizskivonatatnak köszönheti.
Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelve, minden bőrtípusra ajánlott.
Előnye: lágy állaga és változtatható színe (a felvitt mennyiség függvényében).


Aki szereti a visszafogottabb, természetes sminket, annak ez egy tökéletes pirosító lehet. Szinte láthatatlan, de azért ad egyfajta egészséges színt az arcnak.

Hosszan tartó hidratáló kézkrém

 


A krém illata nem a legjobb, de cserébe nagyon gyorsan beszívódik és jól hidratál. Őszi-téli időszakban pont ideális.
 
 
So Elixir Purple EDP
 




Termékleírás:


A tubarózsa olyan erővel árasztja szét illatát, ahogy a kilőtt nyíl halad. A mágnesesen vonzó, édes-erőteljes virágillatnak a férfiasabb, hűvösen elegáns vetiver illatjegy tökéletes kísérője. A kissé füstösebb vetiverhez lendületes bergamott esszenciát elegyítettek, mellyel energikusan vibráló, de legfőképp meglepő elegyet alkot. Végül fűszeres benzoegyanta és pacsuli illatjegyek játéka egy olyan kivételes vaníliás jellegű duót hoz létre, melytől az illat kivételesen érzékivé és intenzívvé válik. A fás-virágos elixírt csipetnyi tonka bab és tömjén kivonat koronázza meg.

Az Yves Rocher parfümjei  különlegesek és  nem tucatillatok. A So Elixir Purple a tavaszi-nyári időszakban szerintem egy kicsit sok lenne, ez kifejezetten őszi-téli parfüm. Nagyon karakteres illat, kicsit fanyar, kesernyés, amit jól ellensúlyoznak citrusos jegyek.
Az illat nagyon tartós,  rajtam egész nap megmarad. A mennyiséggel érdemes vigyázni, egy két fújás is elég, mert könnyen fullasztóvá válhat. Annak, aki szereti a karakteres, kicsit intenzívebb virágos-fás illatokat tökéletes választás lehet.



 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése