SZUPER PULCSIK ÉS KARDIGÁNOK A HIDEG NAPOKRA

Az egyre hidegebb napokkal ismét előtérbe kerülnek a vastagabb kötött pulóverek és kardigánok is. Az üzletek polcain rengetek különböző szabású, mintájú és anyagú kötött felsővel találkozhatunk. A kötött holmikat nagyon szeretem, mert egyszerre kényelmesek és melegek is, ráadásul jól variálhatók.  Ezzel a bejegyzéssel szeretnék egy pár ötletet adni Nektek, ha még nem sikerült vastagabb kötött pulcsikat és kardigánokat beszereznetek.


Ez a pulcsi   a munkahelyen vagy csak egy laza rohangálós hétköznapon is megállja a helyét. A szabása és a mintázata is szerintem tökéletes.






Fontos, hogy a szürke téli napokon is használjunk színeket. Aki télen nem szereti az élénk színeket, annak tökéletes lehet egy ilyen visszafogottabb marsala szín.






A fehér és a szürke kontraszt jól feldobja ezt a hosszított kardigánt. A semleges színei miatt viselhetjük például fehérrel, szürkével, kékkel, feketével,púder színekkel is.




A fekete kardigán alapdarab. Mindenhez jól passzol, egyszerűen nem foghatunk mellé vele. Ezt a darabot a fekete műbőr szegély teszi különlegesebbé.




Ezt a különleges,  laza pulóvert, a mellrésznél található bronz és ezüstszínű virágminta teszi érdekessé.





A hosszított kardigánokat mostanában jobban kedvelem. A derékig érő változatokkal ellentétben ezek a fajták sokkal jobban melegen tartják a derekat. 




Mint mondtam ne féljünk télen is színeket viselni. Ez a pulóver tökéletes példa arra, hogy ne csak feketében vagy  szürkében gondolkodjunk. Egy sötét nadrággal nagyon jól mutat.




Ezt a fehér pulcsit a vállánál kialakított aranyszín gombok teszik elegánssá.

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése