AVON IDEAL FLAWLESS CC GYÖNGYÖK



Már egy ideje a kívánságlistámon van a Guerlain Meteorites gyöngyei. Ami ezidáig mindig visszatartott a beszerzésétől az a meglehetősen magas ára. A 25 grammos kiszerelés 13.000. Ft körül mozog, ami valljuk be nem igazán pénztárcabarát.
Az Avon Ideal Flawless gyöngyei egy jó alternatíva lehet azok számára, akik nem szeretnének súlyos pénzeket rááldozni a Guerlain gyöngyeire. (Nyilván egy luxus termék minőségével össze sem lehet hasonlítani.)




A termék csomagolása műanyag, egyszerű, fekete alapon fehér felirat. A dobozka jól zárható, így utazáshoz is nyugodtan magunkkal vihetjük, hiszen a gyöngyök biztosan nem fognak a táskánkban kikötni. A dobozt kinyitva egy szivacsot található, ami védi a gyöngyöket a sérüléstől.

A gyöngyök nagyon szép pasztell színűek és mindegyik színnek külön-külön funkciója van:

- a zöld segít elfedni a kipirosodást
- a lila egyensúlyozza a sárgás részeket
- a sárga jótékonyan hat a szem alatti sötét karikákra
- a barack kiegyenlíti a sötét tónusokat
- a vanília pedig egészséges és friss kinézetet biztosít


Használata:

1.Ha egyenletesebb bőrtónust szeretnél, simíts végig az ecsettel a bőrtónusjavító gyöngyökön, majd vidd fel az arcodra!
2. Használd a kész sminked fölött, hogy a végeredmény még ragyogóbb legyen!
3. Csak az arccsontodra vidd fel a friss, sugárzó kinézetért! 

A terméket lehet az egész arcon vagy csak highlighterként használni. Én az utóbbira szoktam használni. Az egész arcon való használat nekem nem vált be, mivel kombinált/zsíros bőrtípusom van, egy kis idő után az egész arcom csillogott. A T-zóna problémás részeit az apró csillámok sajnos nálam még jobban kiemelik, de lehet, hogy más típusú bőrhöz tökéletes.
A szem alatti sötétebb karikákon valamennyit halványít, de eddig akárhogy próbálkoztam nem fedi el teljesen, arra marad a jól bevált korrektor.



Az arccsont kiemelésére viszont nagyon jó. Highlighter helyett is ezt szoktam használni, mert ad egy kis friss és visszafogott fényt a kiemelni kívánt területnek. A tartóssága meglepően jó, hiszen rajtam egy egész napot kibírt. Aki egy kicsit sem szereti a csillámokat az arcán annak nem ajánlom, mert lehet, hogy soknak fogja érezni a hétköznapokon.

Szerintem ennyi pénzért (22 g akciósan 2299 Ft) ha még csak highlighterként is használom teljesen megérte. A Guerlain Meteorits gyöngyeit azért még nem húzom ki a listáról.

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése