MILANI FOLYÉKONY RÚZS - ADORABLE



Nem tudom mi az oka annak, hogy egyszerűen nem tudok betelni a nude rúzsokkal.   A természetességük, a visszafogottságuk, de a szinte mindenhez és minden alkalomhoz passzoló praktikusságuk miatt is imádom őket. Egy nude árnyalatú rúzzsal nem igazán lehet mellélőni csak meg kell találni a hozzánk leginkább illő árnyalatot.
Folyékony rúzsok terén még nem igazán vagyok jártas, ezidáig csak a hagyományos rúzsokkal próbálkoztam. Így hát itt volt az ideje, hogy végre kipróbáljak egy folyékony rúzst is. A Milani Adorable matt folyékony rúzsára esett a választásom. 



Az Adorable egy barnás, természetes nude árnyalat, bár első ránézésre sötétebbnek látszik, de felkenve teljesen természetesnek hat.
A csomagolása letisztult és egyszerű, arany kupakkal és felirattal, mely egy igényes és minőségi termék érzetét kelti. A kupakja remekül záródik, nem kell félni a termék kiszáradásától vagy kifolyásától, így a táskába is nyugodt szívvel betehetjük.  A rúzs aplikátora nagyon jól illeszkedik a szájra, a lapos és rugalmas kialakításának köszönhetően pedig könnyen felvihető a festék. Felvitelkor az applikátor egy kicsit sok terméket vesz fel, ezért érdemes  a szélénél lehúzni a felesleges festéket.


A rúzsnak tökéletes az állaga, nem folyós, inkább krémes állagú. Nagyon jól pigmentált, már egy vékony réteg után is  szépen, csíkmentesen fed. Felvitel után kb. 2-3 perc múlva mattra szárad, nem ragad és nagyon tartós. A nap folyamán második réteg felvitelével is próbálkoztam, de úgy már nem az igazi, mert a megszáradt festék elkezd lemorzsálódni az ajkakról. 
Az illata egy az egyben csokifagyira emlékeztet, ami egy rúzstól meglehetősen szokatlan, de szerintem zseniális, mert mégsem  a vegyszerszagot vagy azt a túlparfümözött műillatot érezni a rúzs felvitelénél. Nap végére sem szárította ki a számat és nagyon kellemes viselni is.


Összességében nagyon meg vagyok elégedve a Milani folyékony rúzsával. A minősége kiváló és az ára sem egetverően magas (2890 Ft). Az eddigi legjobb matt rúzsom, mind árnyalatát, mind pedig tartósságát tekintve is. A várakozásaimat abszolút felülmúlta, így biztoan kipróbálok még  termékeket a Milanitól.
Plusz pont, hogy a Milani nem végez állatkísérleteket és rúzsaik vegán alapanyagokból készülnek. Ha nektek is megtetszett a rúzs akkor itt tudjátok beszerezni: milanicosmetics.hu 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése