YAMUNA BŐRFESZESÍTŐ ÉJSZAKAI KRÉM ÉS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ




A Yamuna webshopból vásároltam két arcápolási terméket, mert már nagyon kíváncsi voltam a termékeikre. Beszereztem egy éjszakai bőrfeszesítő krémet és egy szintén bőrfeszesítő szemkörnyékápolót. Az első pozitívum a webshopos vásárlásnál ért, ugyanis minden termék után pontokat, úgynevezett szépségcseppeket kaptok, melyeket ha szeretnétek be is válthattok a következő vásárlásnál és akár az akciós termékekre is felhasználhatjátok pontjaitokat. A második jó pont, hogy természetes összetevőkkel dolgoznak és nem végeznek állatkísérleteket sem. Na de térjünk is át a tesztelt termékekre.



Yamuna Bőrfeszesítő Éjszakai Krém



Mit ígér?

Könnyen felszívódó hidratáló nappali krém az érett, illetve vízhiányos bőr ápolására. A Hexapeptide-11 hatóanyag hatékonyan segít tompítani a már megjelent ráncokon, a shea vaj és babassuolaj pedig a bőr puhaságáról, hidratáltságáról gondoskodnak. Felhasználási javaslat: vékony rétegben vigyük fel a megtisztított bőrre, és gyengéden masszírozzuk bele.

Összetevők

Aqua, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Orbignya Oleifera Oil, Glycerin, Oryza Sativa Starch, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Polyacrylate, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Polydecene, Parfum, Hexapeptide-11, Salicylic Acid, Trideceth-6, Sorbic Acid, Sodium Hyaluronate



A krém csomagolása egyszerű, de nem unalmas. Látszik, hogy a tubuson is a természetes terméket szerették volna megjeleníteni.
A krém illata nem tolakodó, enyhe virágillata és  klasszikus "krémillata" van. A terméket alapvetően száraz bőrre javasolják. Nekem zsíros és kombinált is egyben, de mivel éjszakai krém, van ideje reggelig beszívódni és egyáltalán nem fénylik az arcom reggel. Nem okozott pattanásokat zsíros, gazdag állaga ellenére sem.
A hidratáló hatása szuper, reggelre pihe-puha, extra hidratált arcbőrt varázsol. A feszesítő hatását annyira nem vettem észre, hogy lenne, de térjünk át az arckrém "kistestvérére" a feszesítő szemkörnyékápolóra. 

Yamuna Bőrfeszesítő Szemkörnyékápoló



Mit ígér?

A megjelenő ráncok intenzív kezelést igényelnek! A könnyen felszívódó szérum még koncentráltabb formában juttatja el értékes hatóanyagait a bőr felszíne alá, és segít a bőrnek egyenletessé, puhává, feszesebbé válni. Felhasználási javaslat: még a krém használata előtt vigyük fel a megtisztított arcbőrre, és finoman masszírozzuk bele, különös tekintettel a szemkörnyékre és a száraz részekre.

Összetevők

Aqua, Betaine, Polysorbate 20, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hexapeptide-11, Sodium Hydroxide, Parfum, Dehydroacetic Acid


A tubusa pumpás, jól kézre áll és könnyen adagolható. A krém állaga zselés,  vizes hatású és gyorsan beszívódik. Ennél már sokkal jobban észrevehető a feszesítő hatás  a felkenés után azonnal. Nagyon enyhe illattal rendelkezik, ami egy szemkörnyékápolónál kifejezetten előny az esetleges irritáció miatt.

Összességében mindkét termékkel elégedett vagyok, de aki valóban egy  intenzív feszesítő éjszakai arckrémet keres annak  nem ez a termék lesz a csodaszere. Hidratálókrémként viszont felveszi a versenyt a borsosabb árú márkákkal is. 
A szemkörnyékápoló szuperül feszesít és hidratál.

Az 50 ml-es éjszakai krém 3610 Ft és a 15 ml-es szemkörnyékápoló 2880 Ft a webshopban. Ha kedvetek támadt kipróbálni a termékeket a mellékelt linkekre kattintva megtaláljátok a krémeket:











CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése