MIXA MICELLÁS VÍZ




A Mixa nemrég jelent meg a hazai drogériákban. A francia Mixa márkát eredetileg gyógyszertárban árusították és kizárólag az érzékeny gyermek bőrre öszpontosított kozmetikájával.  A Mixa társaság a kozmetikai termékek gyártásához kizárólag a legértékesebb hatóanyagokat használja fel, mint például Pro-Retinol, mandula olaj, zab tej, vitaminok és még sok más.
A termékek nem tartalmaznak irritáló adalákokat, mint amilyenek a parabének, alkohol vagy színezőanyagok. Ennek köszönhetően a Mixa  nagyon hatékony az arcápolás területén, valamint megelőzi az allergiás reakciók kialakulását. A társaság később a gyermek kozmetikumokon kívül a felnőttek számára is elkezdett készíteni termékeket, melyek kifejezetten az érzékeny test- és arcbőrre lettek kifejlesztve. Nyugodtan megbízhat a francia Mixa márkában, mely az érzékeny bőr szakértője, amit már 1924 óta folyamatosan bizonyít. Széles kínálatában nemcsak csecsemőknek ajánlott tisztító készítményeket találhatunk, hanem ránctalanító ápolást vagy közkedvelt BB krémeket is.  A francia cég kifejezetten az érzékeny bőrűeknek készít különféle arc -és testápoló készítményeket. 



A termékről:

A micellás víz bőrnyugtató rózsakivonatot és B5-vitamint tartalmaz, valamint parabén -és alkoholmentes. 
Az adagolást megkönnyíti a pumpás fej, így a vattára mindig annyi termék kerül, amennyire szükségünk van. A csomagolás strapabíró, jól zár, de mérete miatt utazáshoz nem a legpraktikusabb. 
A sminket, mint például a  szemfestéket vagy az alapozót is könnyen leszedi és a szennyeződéseket is jól eltávolítja. A szempillaspirált egy kis "előáztatás" után tökéletesen leszedi. A szememet egyáltalán nem irritálta. Pozitívum még, hogy használat közben nem habzik és kellemes rózsaillatot hagy maga után.  Nyugtatja, frissíti a bőröm és egyáltalán nem szárít. 
Ami annyira nem jött be az az,  hogy enyhe ragacsos érzést hagy a bőrömön, de ezt a Garnier micellás vizeinél, sőt még a régebben imádott Bioderma használatakor is tapasztaltam. 



A 200 millilitert 2000 ft-ért egy kicsit drágának találom, ahhoz képest, hogy a Garnier ugyanilyen jó micellás vizei 400 ml-esek és 1600-1800 Ft-ba kerülnek. Mindenesetre nem bántam meg hogy megvettem, hiszen abszolút megéri az árát az már más kérdés, hogy mennyiségre mennyit kapunk ennyi pénzért.
Aki alapos és mégis kíméletes arctisztításra vágyik, annak bátran ajánlom a Mixa micellás vizét.







CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése